1. Келишимдин предмети.
    • Бул келишим https://healthy-food-near-me.com веб-сайты үчүн жарактуу жана ушул сайттардын колдонуучусу менен сайттардын ээси (мындан ары https://healthy-food-near-me.com) ортосунда түзүлөт. )
    • Ушул Макулдашуу https://healthy-food-near-me.com сайттын колдонуучуларынан алган Колдонуучунун Жеке маалыматтарын жана башка маалыматтарды алуу, сактоо, иштеп чыгуу, колдонуу жана ачыкка чыгаруу тартибин белгилейт. Колдонуучу жеке маалыматтарды толтурат.
    • Маалыматты, кулактандырууну жайгаштыруу үчүн, сайтты https://healthy-food-near-me.com сайттарынын кайсы биринде колдонуу үчүн, Колдонуучу ушул Макулдашууну кылдаттык менен окуп чыгып, анын шарттары менен толук макулдугун билдириши керек. Ушул келишим менен толук макулдукту ырастоо - колдонуучунун сайтты колдонушу.
    • Эгерде колдонуучу ушул келишимдин шарттары менен макул болбосо, же келишим түзүүгө укугу бар болсо же ал ыйгарым укуктуу адам болбогондо, маалыматты, кулактандырууларды жайгаштырууга, сайтты колдонууга укугу жок. маалымат жарыяланган компаниянын, кулактандыруу.
    • Сайтты колдонуп сайттарга маалыматтарды жайгаштыруу менен, колдонуучу жеке маалыматтарды киргизет же бул маалыматтарды башка жол менен берет жана / же сайтта кандайдыр бир аракеттерди жасайт жана / же Сайттын кайсы бир бөлүгүн колдонуп, Колдонуучу ачык эле макул болот ушул Макулдашуунун шарттары жана https://healthy-food-near-me.com ушул Келишимдин шарттарына ылайык колдонуучунун жеке маалыматтарын алуу, сактоо, иштеп чыгуу, пайдалануу жана ачыкка чыгаруу укугу менен камсыз кылат.
    • Ушул Макулдашуу andhttps: //healthy-food-near-me.com колдонуучунун жеке маалыматтарын жана башка маалыматтарды алуу, сактоо, иштетүү, пайдалануу жана ачыкка чыгаруу үчүн жооптуу эмес https://www.https : //healthy-food-near-me.com жана AutoTachki кызматкери болбогон жеке адамдар .com, Колдонуучу бул адамдардын сайттарына, тамак-аштарына же кызматтарына https://www.https://www.https://www.html://www.html://www.html:/ .com же жаңылыктар. Бул Макулдашуу сайттын маалымат базасында шифрленген абалда сакталган бирден-бир маалымат болуп саналат жана http://healthy-food-near-me.com сайтына гана жеткиликтүү.
    • Колдонуучу өзүнүн жеке маалыматтарын жана авторизациялык маалыматтарды коргоого жана коргоого көңүл бурбай калган учурда, үчүнчү жактар ​​аккаунтка жана жеке жана башка колдонуучунун маалыматтарына уруксатсыз кире алышы мүмкүн экендигин мойнуна алат. https://healthy-food-near-me.com мындай жеткиликтүүлүктөн келип чыккан чыгымдар үчүн жооптуу эмес.
  2. Жеке маалыматтарды алуу тартиби.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Буга байланыштуу кызматтарды көрсөтүүчү кукилер, мисалы, баруулардын ортосунда маалыматтарды себетте сактоо;
    • Колдонуучунун IP дареги.
  2. Бардык маалыматтарды биз чогултуп алабыз жана маалыматтарды топтоодо өзгөрбөйбүз. Колдонуучу ишенимдүү маалыматты, анын ичинде жеке маалыматтар жөнүндө маалыматты берүүгө жооптуу.https: //healthy-food-near-me.com, эгерде зарыл болсо, берилген маалыматтын тууралыгын текшерүүгө жана берилген маалыматтын ырасталышын талап кылууга укуктуу. зарыл болсо, Колдонуучуга кызмат көрсөтүү үчүн.
  3. Колдонуучунун маалыматын пайдалануу тартиби.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Маалыматтар базасына жеткиликтүүлүктү камсыз кылуу шарттары.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • мындай маалыматтарды жана маалыматтарды талап кылууга жана алууга укуктуу мамлекеттик органдардын жүйөлүү суроо-талаптары боюнча;
    • эгер https://healthy-food-near-me.com пикири боюнча, Колдонуучу ушул Макулдашуунун жана / же https://healthy-food-near-me.com жана башка келишимдердин жана келишимдердин шарттарын бузса Колдонуучу.
  7. Бул маалыматты кантип өзгөртүү / жок кылуу же жазылууну токтотуу.
  1. Колдонуучулар каалаган убакта жасай алышат өзгөртүү / жок кылуу жеке маалымат (телефон) же жазылууну токтотуу. Колдонуучу жөнүндө маалыматтын болушун талап кылган https://healthy-food-near-me.com айрым өзгөчөлүктөрүнүн иши маалыматты өзгөртүү / жок кылуу учурунан тартып токтотулушу мүмкүн.
  2. Колдонуучунун жеке маалыматтары Колдонуучу тарабынан жок кылынганга чейин сакталат. Жеке маалыматтарды жок кылуу же башка жол менен иштетүү жөнүндө Колдонуучуга жетиштүү кабарлоо Колдонуучу тарабынан көрсөтүлгөн электрондук почтага жиберилген кат (маалымат) болот.
  3. Маалыматтарды коргоо.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Суроолор пайда болгон учурда байланыш дареги.
  4. Сиз берген маалыматка байланыштуу суроолор, каалоолор, даттануулар болсо, электрондук почта дареги менен байланышыңыз: Support@healthy-food-near-me.com. Жазуу жүзүндөгү суроо-талап боюнча жана анын инсандыгын жана ыйгарым укугун белгилеген документти көрсөткөндө, колдонуучуга маалымат базасынын жайгашкан жери жөнүндө маалымат алуунун тартиби жөнүндө маалымат бере алабыз.
  5. Купуялык саясатына киргизилген өзгөртүүлөр.
  6. Купуялык саясатынын шарттарын өзгөртө алабыз. Бул учурда, биз шарттар барагындагы версияны алмаштырабыз, андыктан мезгил-мезгили менен кайра текшерип туруңуз https://healthy-food-near-me.com/ купуялык-келишим Келишимдеги бардык өзгөртүүлөр жарыяланган учурдан тартып күчүнө кирет. Сайтты колдонуп, Колдонуучу Купуялык саясатынын жаңы шарттарын Колдонуучу Сайтты колдонуп жаткан учурда колдонулган редакцияда кабыл алгандыгын тастыктайт.
  7. Кошумча шарттар.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Эгерде Купуялык саясатындагы кандайдыр бир жобо, анын ичинде кандайдыр бир сунуш, пункт же анын бир бөлүгү мыйзамга каршы келет же жараксыз деп табылса, анда бул мыйзамга каршы келбеген калган жоболорго таасирин тийгизбейт, алар ошол бойдон кала берет. толук күчкө ээ жана жарактуу, ошондой эле жараксыз жобо же Тараптар мындан ары иш-аракетсиз аткарылбай турган жобо, анын негиздүүлүгүн жана жүзөгө ашыруу мүмкүнчүлүгүн камсыз кылуу үчүн зарыл болгон өлчөмдө өзгөртүлдү жана толукталды деп эсептелет.
  3. Бул келишим Колдонуучуга сайтты, анын ичинде жарнаманы жайгаштырууну колдонгон учурдан тартып колдонуучу жөнүндө, анын ичинде жеке маалыматтарды камтыган сайтта колдонулат.